Доделени наградите за студентските филмови

Доделени наградите за студентските филмови

ноември 17, 2017
во Категорија: cinedays2017, Вести
1920 1
Доделени наградите за студентските филмови

За емотивно искрениот и внимателен портрет на главниот карактер и на светот околу него, истовремено исполнет со убедлива глума и кинематографска професионалност – главната награда оди за „Чистота“ на Невен Самарџиќ.