CHRYSTA BELL

CHRYSTA BELL

ноември 18, 2017
во Категорија: 18.11. (сабота), cinedays2017, cinEmusic
2267 2
CHRYSTA BELL
18. 11. | 22:30 | МКЦ
Chrysta Bell е американска пејачка, композиторка, модел и актерка.
Професионално има соработувано со режисерот и композитор Дејвид Линч, откако двајцата се запознаваат во 1999 година и заедно издаваат два албума жанровски означени како dream pop.
Во нејзината прва телевизиска улога Chrysta Bell го игра ФБИ агентот Tammy Preston во новите изданија на Твин Пикс што се појавија во мај 2017.
Влез 300 денари.