CHRYSTA BELL

CHRYSTA BELL

Chrysta Bell е американска пејачка, композиторка, модел и актерка. Професионално има соработувано со режисерот и композитор Дејвид Линч, откако двајцата се запознаваат во 1999 година и заедно ...
2261
ТЕХНИКИ НА СНИМАЊЕ АУДИЦИИ И ФИЛМОВИ

ТЕХНИКИ НА СНИМАЊЕ АУДИЦИИ И ФИЛМОВИ

Ненси Бишоп е американска кастинг директорка, која работи од Лондон и Прага. Има одбрано таленти за споредни улоги за стотина проекти, меѓу кои и: „Невозможна мисија 4“, „Борновиот идентитет“ и ...
2637
ХАРМС

ХАРМС

KHARMS Ivan Bolotnikov Времетраење / Runtime: 95’ Држава / Country: Русија, Литванија, Македонија / Russia, Lithuania, Macedonia Јазик / Language: Руски / Russian Режија / Director: Ivan Bolotnikov ...
3111