14.11. (вторник)

MARKO BRECELJ

MARKO BRECELJ

Марко Брецељ јавноста го помни како некогашен фронтмен на словенечката авант-рок група БУЛДОЖЕР која ја напушти пред 30тина години. Денес Брецељ е кантавтор, го води мултимедијалниот центар ...
1977
ПРОМЕНА НА ПЛАНОВИ ВО ЕДЕН КАДАР КАКО ВИД МОНТАЖА

ПРОМЕНА НА ПЛАНОВИ ВО ЕДЕН КАДАР КАКО ВИД МОНТАЖА

Мирослав Момчиловиќ Српски сценарист и режисер, роден 1969 г. во Белград. Завршил драматургија на Факултетот за драмски уметности во Белград (ФДУ). Автор е на две реализирани драмски претстави, ...
1691